Aanbieding

man die wijn drinkt in een restaurant
© gemmsauce - TikTok

Iedereen in het restaurant is verbluft als ze zien wie de eetdate van deze man is (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Het is fijn om onszelf te verwennen met een etentje en een drankje buiten de deur. Maar het is nog beter als je het kunt delen met een speciaal iemand, net zoals deze man deed.

Een paar dagen geleden genoot Gemma Colon van het diner in een restaurant in New York toen ze een man opmerkte aan een paar tafels verderop die duidelijk op een heel speciale date was. Eigenlijk zó bijzonder dat iedereen staarde.

Pitbull met tafelmanieren

Gemma wilde niets onderbreken, maar kon het niet laten om haar telefoon te pakken en het tafereel te filmen.

Waarom, vraag je je af? Omdat de date van deze man niemand minder was dan zijn schattige hond! De Pitbull zat op de stoel recht tegenover zijn baasje en bleef, als een hele goede jongen, kalm en sierlijk zitten terwijl zijn verzorger van een glas wijn genoot. Hij dronk zelfs uit zijn eigen waterbak, die voor hem op tafel was gezet om van te genieten!

Hondenvader-hondendate 

Na het bespreken van de situatie met de ober, ontdekte Gemma dat dit voor het duo niet ongebruikelijk was. Ze gaan vaak samen uit en genieten op deze manier van elkaars gezelschap!

We zijn zeker blij dat Gemma het moment op film heeft vastgelegd, en we wensen alleen maar dat meer mensen het acceptabel vinden dat verzorgers hun huisdieren behandelen alsof het mensen zijn!

Bekijk hier de video: 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen