Aanbieding

Hond balspel op het strand

Deze sensationele hond is in de ware zin van het woord "kopbalsterk"

© LADbible / Facebook

Ronaldo en Messi stellen niets voor in vergelijking met deze hond: het is een ware voetbalgod (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Zijn grootste kracht: Kopballen! Op het gebied van balgevoel overtreft deze kleine hond zelfs de meest bekende voetbalgrootheden. Ongelooflijk.

Zou men deze viervoeter kunnen inhuren voor het Nederlands elftal?

Deze Facebook-video is al bijna 7 miljoen keer bekeken, duizenden gebruikers hebben indrukwekkende opmerkingen achtergelaten. Want wat deze zwarte Franse Bulldog met de bal doet, is gewoon ongelooflijk.

Zelfs record-wereldvoetballer Lionel Messi zou waarschijnlijk groen worden van jaloezie bij dit sensationele balgevoel. Want dat heeft zelfs hij niet onder de knie.

De hond is beter met de bal dan menig professional

Eerst rent het kleine kereltje kort achter de blauwe bal aan, duwt hem voorwaarts met zijn neus. Maar dan laat de hond zien wat hij echt kan - en balanceert de bal absoluut moeiteloos op zijn neus. In volle ren!

Het wordt echt gek als de bal kort richting de rug glijdt. Zonder zelfs maar te aarzelen, balanceert het hondje de bal dan gewoon in volle galop op zijn rug. Om hem vervolgens weer richting zijn neus te duwen.

"Verbazingwekkend, zijn moeder moet een zeehond zijn geweest," is daarom een zekerheid die een gebruiker op Facebook heeft. Een standpunt dat veel anderen delen. Op een andere manier is deze ongelooflijke behendigheid nauwelijks te verklaren.

Kijk hier naar de indrukwekkende beelden:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen