Aanbieding

Ed Sheeran kat

Deze gelijkenis is absoluut verbazingwekkend!

© Kristin Ana / Facebook

Ed Sheeran: de kat lijkt sprekend op hem!

Door Kaami Kanje

Online sinds

Oeps! Wie is wie hier? Deze Maine Coon kitten maakt het hele internet gek met zijn verbazingwekkende uiterlijk.

"Deze kat lijkt echt griezelig veel op hem, maar de kat is schattiger," zegt een Facebook-gebruiker. Voor anderen is het duidelijk dat deze twee zeker "zielsverwanten" zijn - gezien naar hun uiterlijk.

Dubbelganger: Cat Sheeran

Inderdaad, de gelijkenis tussen deze twee is absoluut verbazingwekkend. Het schattige poesje heeft zelfs de kenmerkende blik van Ed Sheeran met blauwe ogen!

Voor meer dan 47.000 Facebookgebruikers staat de dubbele foto die door Kristin Ana is geplaatst als een paal boven water: deze kat en de beroemde zanger zijn sowieso broeders van verschillende moeders - of ze zijn gescheiden bij de geboorte.

Deze kat maakt iedereen gek

En ze zijn smoorverliefd op de Maine Coon kitten Cat Sheeran, de dierlijke lookalike van de Britse singer-songwriter. Hoewel een gebruiker met een knipoog reageert: "Beledig de arme kat niet," want of deze net zo blij is met de gelijkenis met een menselijke artiest, dat blijft natuurlijk de vraag.

In een opmerking zegt een fan van de zanger en de kat zelfs dat deze twee gewoon bij elkaar horen. Daarom zou je Ed Sheeran het roodharige poesje met de blauwe ogen het beste cadeau kunnen doen.

 

Katten: mysterieus en verbazingwekkend

Het is een feit: katten zijn sowieso al opvallende dieren met hun ongelooflijk gevarieerde vachtpatronen. Vooral wanneer de kleuren onze verbeelding op hol laten slaan, zoals bij de vlekken van Cat Sheeran of andere patronen zoals een hartje of een andere kat op hun schattige rug.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen