Aanbieding

beagle puppy speelt met rottweiler

Beagle puppy benadert reusachtige Rottweiler: 4 miljoen mensen zijn sprakeloos (Video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Tussen deze kleine pup en deze enorme Rottweiler is er niets dan liefde. Heel veel liefde.

Wie is er bang voor de grote boze Rottweiler? In ieder geval niet deze speelse Beagle-puppy.

Deze ondeugende kleine hond zit vol slimme streken en laat dat zien door op zijn vriend te springen, duidelijk niet gestoord door zijn capriolen.

Een zeer gevolgde ontmoeting

Hier is weer een video die pleit voor Rottweilers, ondanks hun soms niet zo positieve reputatie. Ze zijn helemaal niet boosaardig, het dier in de video speelt voorzichtig met het kleine pluizige bolletje, ook al zou hij het in één hap kunnen opeten.

Maar er is sprake van een echte band en tederheid, en onder het toeziend oog van hun eigenaren spelen ze vrolijk samen. Zelfs wanneer de grote zwarte hond een pauze neemt om met zijn speeltje te spelen, komt de puppy weer in actie en is vastbesloten hem geen rust te gunnen!

 

 

Kortom, het is allemaal erg schattig en we laten het aan jou over om te genieten van en deze echt te schattige video te delen! 

En omdat geluk nooit alleen komt en niet alleen Beagles schattig zijn, hier is een video van een Rottweiler-puppy die je ook zeker zal vertederen. Ja, de hik komt niet alleen voor bij mensen!
 
Ook al zijn deze video's niet van vandaag, ze zijn vandaag de dag nog steeds even plezierig om naar te kijken en zitten vol met lessen. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen