Aanbieding

kind knuffelt een hond
© Rottweiler_hammer / Instagram

Peuter springt op Rottweiler voor een knuffel: de reactie van de hond maakt iedereen sprakeloos (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Toen Vanessa Fernandes haar dochter en hond aan het filmen was, wist ze niet dat ze dit zou vastleggen.

In het volgende verhaal gaat het over de Rottweiler Hammer en het kindje van Vanessa Fernandes.

Vanessa post regelmatig foto's en video's op haar Instagram met Olivia, haar dochtertje, in de hoofdrol. Een van haar video's veroorzaakte een enorme discussie op internet. 

Gevoelige reus

Deze gevoelige reus, Hammer, spendeert het grootste gedeelte van zijn tijd door via het raam naar buiten te staren. Hammer heeft zijn eigen bank waar hij graag zit om te kijken wat er buiten gebeurt. 

Ook al brengt hij graag tijd door in stilte, zijn menselijke zus leidt hem er zeker van af. Olivia speelt graag met Hammer en de vriendelijke reus heeft veel geduld met haar.

Vanessa's vrienden en familie maakten zich aanvankelijk zorgen over hoe de relatie van de hond met de baby zich zou ontwikkelen als Olivia geboren zou worden. Vanessa maakte zich echter nooit zorgen over de veiligheid van haar dochter.

Ze gelooft dat ze veilig is bij haar grote "hondenbroer", die ze omschrijft als betrouwbaar, zachtaardig en gehoorzaam. Het dier is ook erg beschermend voor zijn kleine vriend.

Instagram-sterren

De video laat zien hoe Hammer op zijn favoriete rode bank zit en Olivia probeert naast de hond te klimmen.

Als het meisje erin slaagt op de bank plaats te nemen, slaat Hammer zijn poot om haar heen. Terwijl Olivia naar het raam loopt om naar buiten te kijken, leunt Hammer naar haar toe en steekt zijn poot uit om te voorkomen dat ze van de bank valt.

Bekijk hier de schattige beelden: 

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !