Ashley van Lieshout

Ashley van Lieshout

Ashley is afgestudeerd kynologisch instructeur, gedragstherapeut voor honden en trotse eigenaar van hondenschool: Dog’s favourite.

 

Vanaf kleins af aan is ze altijd al in dieren geïnteresseerd. Na HBO opleiding Dier- en veehouderij is ze zich gaan specialiseren in gezelschapsdieren, door o.a. de opleiding tot kynologisch instructeur en gedragstherapeut voor honden bij DogVision te volgen. Daarna heeft ze de opleiding tot Hoopers instructeur en Canine Freestyle instructeur gevolgd.

 

In 2020 is ze haar eigen hondenschool in Gouda gestart: Dog’s favourite. De combinatie van het lesgeven aan puppyeigenaren en begeleiden van eigenaren tijdens gedragstherapie voor honden met probleemgedrag geeft een mooi afwisseling in het werk.

 

Vanwege de drukte met haar eigen bedrijf heeft Ashley momenteel geen eigen hond in huis. Doordat het huis leeg is kan ze af en toe ook honden opvangen. Zo is Trip, een Stafford(kruising?) vanuit het dierenasiel, bijna 10 maanden bij haar geweest. Gelukkig hebben haar ouders drie Spaanse waterhonden die ze altijdvoor de opleidingen, trainingen, foto’s en video’s mag gebruiken.

Artikelen geschreven door Ashley van Lieshout