Aanbieding

Grijze oude kat
© Facebook / Tierschutzverein mit Herz

Blinde kat wordt 15, maar dan neemt haar leven een bizarre wending door toedoen van verzorgers

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds Bijgewerkt op

Een dier adopteren betekent dat je voor ze zorgt tot ze komen te overlijden. Helaas denken niet alle verzorgers zo, zoals het lot van deze kat bewijst. 

Opnieuw trok een verzorger zijn handen van een huisdier af, net op het moment dat de kat de verzorger het meest nodig had. Het gaat hier om een 15-jarige kat die blind is. 

Dierenbeschermingsorganisatie Hert aus Ried deelt het verhaal op haar Facebook-pagina. Daar zijn ze nu dringend op zoek naar een plekje voor deze grijze gestreepte kat. 

Kat afgegeven wegens krabben

Inmiddels is ook bekend geworden waarom de oudere kat werd afgegeven bij de organisatie. Ze moest na 15 jaar plotseling het huis verlaten omdat de kat iemand gekrabd heeft. 

Afgezien van haar blindheid is de oude dame fysiek nog in goede conditie, maar voelt ze zich in het asiel redelijk ongemakkelijk, zoals haar verzorgers daar schrijven:

"Nu zit de arme ziel in een gesloten ruimte bij ons en begrijpt ze de wereld om haar heen niet meer. Ze is vreselijk verdrietig, bang en haar hart is gebroken."

Helaas is het asiel al overvol en is er nauwelijks ruimte voor de kat. Daarom zijn ze nu wanhopig op zoek naar een nieuwe verblijfplaats. De dierenbeschermingsorganisatie heeft zelfs aangegeven alle kosten te dekken die komen bij het zorgen voor de kat. Belangstellenden kunnen via een privébericht op Facebook contact opnemen met de organisatie. 

Meer nieuws over...

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen