Aanbieding

Robin, Panter & Droppie wachten alledrie op een nieuw onderkomen

Robin, Panter & Droppie wachten alledrie op een nieuw onderkomen

© Dierenasiel Walcheren & Dierenasiel Almere / Facebook

Deze 10 zwarte katten zijn opzoek naar een nieuw huisje!

Door Nelleke Pieters Country Manager

Online sinds Bijgewerkt op

Zwarte katten blijven vaak alleen achter in het asiel. Niemand wil ze hebben! Zeker niet op vrijdag de 13e... Daar brengen we vandaag verandering in! 

Iedereen kent de verhalen wel “als een zwarte kat je pad kruist dan…”. Vandaag op vrijdag de 13e willen we een aantal zwarte katten in het zonnetje zetten die wel wat geluk in hun leven kunnen gebruiken. Ze zijn allemaal op zoek naar een huisje en doen niet onder voor welke andere kleur kat dan ook. Zeg nou zelf, tegen deze snuitjes kun je toch geen nee zeggen?

Zwarte katten ter adoptie

Voor deze bijzondere gelegenheid hebben wij de asiels afgespeurd naar zwarte katten ter adoptie. Hieronder vind je een selectie! Intresse? Neem dan direct contact met het asiel door te klikken op het adoptieprofiel.

Robin

Robin is een gezellige kater. Hij is 2 jaar uit en verblijft in dierenasiel Walcheren. Robin heeft al eens met een hondje samengewoond en ook met kinderen kan hij goed overweg. Wel wilt deze wildebras de vrijheid hebben om er op uit te gaan wanneer hij wilt. Een huis met een kattenluikje en een tuin is dus een must!  

Bekijk hier het adoptieprofiel van Robin

Cynthia

Cynthia verblijft al een tijdje in het dierenasiel van Oostzaan. Deze oudere Maine Coon-mix dame kwam binnen met ontstoken ruggenwervels maar is inmiddels helemaal hersteld en ze is klaar om naar een nieuw huisje te gaan waar ze van haar oude dag kan genieten. In haar nieuwe huisje wilt Cynthia graag rust; geen honden en kinderen maar wel een tuin om af en toe een frisse neus te halen.

Bekijk hier het adoptieprofiel van Cynthia

Panter & Droppie

Deze twee schattige zwarte kittens zijn samen op zoek naar een huisje. Als je erg gesteld bent op je meubels, kun je beter een volwassen kat adopteren, want deze twee kleine huistijgers zien de hele woonkamer als speelparadijs. Omdat ze nog jong zijn kunnen ze aan veel situaties wennen en kunnen ze dus zowel bij een gezin met kinderen of hond(en) geplaatst worden. 

Bekijk het adoptieprofiel van Panter en Droppie

Pluis

Pluis is als zwerfkat bij dierenopvangcentrum Bedra binnengekomen. Deze prachtige langharige kater is zo'n elf jaar oud en heeft een rustig karakter. Lekker geaaid worden of worden geborsteld stelt hij erg op prijs en hij is op zoek naar een verzorger die dat met liefde zal doen. Pluis zijn tanden moesten worden verwijderd door een slecht gebit, maar hij kan nog steeds prima brokjes eten!

Bekijk het adoptieprofiel van Pluis

Django

Django zit al heel lang in Dierenasiel Zuidwolde en is met spoed opzoek naar een nieuw huisje. Dat hij nog niet geadopteerd is heeft niets te maken met zijn karakter. Django is een lieve kat die gek is op knuffelen. Wel heeft hij een rustig huis nodig, zonder andere huisdieren in een omgeving waar hij naar buiten kan, maar niet teveel katten tegenkomt. Django kan het namelijk niet zo goed vinden met zijn soortgenoten. Denk jij het perfecte plekje voor hem te hebben? 

Bekijk het adoptieprofiel van Django

Kaatje

Kaatje is op zoek naar een speelmaatje, het liefst een die ook vier pootjes heeft! Voor mensen is ze nog een beetje schuw, maar ze begint steeds meer te wennen. Heb jij al een kat en kan die wel een vriendinnetje gebruiken? Kaatje komt deze graag vergezellen. 

Bekijk het adoptieprofiel van Kaatje

Kimo

Arme Kimo kwam met een gebroken kaak, een gebroken ribbetje en een vergrote lever binnen bij dierenasiel Helmond. Gelukkig is hij inmiddels helemaal herstelt en klaar om naar een nieuw huisje te gaan. Kimo is een aanhankelijke speelse kater van ongeveer twee jaar. Hij wilt graag het rijk en de aandacht voor zich alleen hebben en zoekt dan ook een huisje zonder andere katten. Geef jij Kimo een mooie nieuwe toekomst?

Bekijk het adoptieprofiel van Kimo

Mies

Mies is 16 jaar en een zeer tevreden oudere dame die na het overlijden van haar verzorgster op zoek is naar een nieuw huisje. Ze houdt van knuffelen en zit graag op schoot. Ze heeft altijd samengewoond met een andere kat en ook met honden, maar dat vindt ze nu op haar oude dag wel wat veel van het goede. Ze zoekt een rustige plek met een verzorger die net zo veel van knuffelen houdt als zij! 

Bekijk hier het adoptieprofiel van Mies

Aurora

We hebben niet veel informatie over Aurora , maar we weten wel dat deze jonge poes van 1,4 jaar oud op zoek is naar een fijn huisje met tuin. Ze kan niet samen met andere katten en dierenasiel Oostzaan laat weten dat ook kinderen niet goed samen gaan met Aurora. Heb jij een fijne rustige plaats voor deze elegante zwarte poes? 

Bekijk het adoptieprofiel van Aurora

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen