Aanbieding

89-jarige viert verjaardag met honden

Ze viert haar verjaardag met haar allerbeste vrienden

© vitoria.abencoada / Instagram.com

Een vrouw wordt 89 jaar oud en viert haar verjaardag met haar geliefde honden

Door Kaami Kanje

Online sinds

Dit is gegarandeerd de allermooiste verjaardag voor de senior. Maria viert haar 89e verjaardag samen met haar beste en trouwste vrienden.

Maria houdt gewoon van dieren, altijd al. Op dit moment zorgt de oudere vrouw met veel plezier voor 10 honden. Ze houdt ervan om bij hen te zijn en met hen te knuffelen, vertelde haar dochter Vitoria Abencoada aan het portaal The Dodo.

Daarom werd Maria's 89e verjaardag op een unieke manier gevierd. En de prachtige beelden van dit vreugdevolle feest gaan de wereld rond.

Een onvergetelijk feest: een senior viert met haar honden

Alle viervoetige favorieten van Maria zijn verzameld aan een grote tafel. Elke hond heeft een zitplaats en een eigen roze bord. De dieren wachten geduldig op het feestmaal, terwijl Maria's familie een verjaardagslied zingt voor de duidelijk ontroerde senior.

Gewoon een prachtig idee!

Maria's dochter heeft op 24 juli 2022 een video van het buitengewone feest gedeeld op Instagram. De video heeft meer dan 200.000 likes verzameld! Geen wonder, het is tenslotte betoverend. We zien een gelukkige vrouw die haar speciale dag viert met al haar geliefden - niet alleen met tweebenigen, maar ook met viervoetigen. Uiteraard staat er geen chocolade op het menu van de lieve dieren, want dit is super giftig voor honden

En laten we eerlijk zijn: Zouden niet alle dierenliefhebbers blij zijn met zo'n schattig verjaardagsgezelschap?

Kijk hier naar de schattige beelden:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen