Aanbieding

Wolf Akela Man

Deze vriendschap zorgt voor kippenvel!

© blackcanadianwolf / Instagram

Deze man leeft met de grootste wolf ter wereld: hun band is uniek (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Deze man leeft met een heel bijzonder dier

Andere mensen knuffelen met hun kat of een Chihuahua. Andreys huisdier is echter reusachtig en zou hem met gemak kunnen doden met een beet.

De beelden zijn even fascinerend als moeilijk te geloven: De wolf is speels met de man en vervolgens legt een van de wilde dieren zich zelfs op Andrey Musienko om met hem te knuffelen!

In Canada, Noord-Europa en Siberië staat deze Wolven eigenlijk bekend als een gevaarlijk roofdier, maar in de buurt van zijn menselijke vriend gedragen ze zich kompleet anders

Gigantische wolf als knuffeldier

De afbeeldingen en scènes die Andrey deelt op zijn YouTube-kanaal Black Canadian Wolf en op Instagram onder de gebruikersnaam blackcanadianwolf, zijn werkelijk ongelofelijk. Men voelt dat de man een speciale vriendschap delen, zo vertrouwd als ze met elkaar omgaan!

Erg speels aangelegd

 Zelfs als een van de wolven op wolvenmanier probeert met Andrey te spelen en zijn capuchon van zijn hoofd probeert te trekken, lijkt de wolf niet ruw zijn. En Musienko kan hem op elk moment gemakkelijk met één hand afweren als het spel te intens wordt.

Ondertussen heeft Andrey een stichting opgericht voor zijn wolvenvrienden. Het doel is om genoeg geld in te zamelen, zodat de wolf een meer geschikte omgeving en een verblijf krijgt.

Let op, het lijkt misschien leuk om vrienden te zijn met een wolf, vergeet echter niet dat dit een wild dier is en dat je nooit zomaar een wolf kunt benaderen in het wild!
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen