Aanbieding

Hond bij broer Hond bij broer
© Capture Video

Deze hond staat voor het graf van zijn broer, wat hij doet schokt de hele wereld (Video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Een scène van oneindige droefheid tussen 2 honden die jaren later nog steeds even ontroerend is. Lees snel verder.

In 2017 vonden de gebeurtenissen plaats in het noordoosten van Thailand die je kunt zien in de onderstaande video. Een video die duizenden keren is bekeken en opnieuw aantoont hoeveel gevoelens honden kunnen hebben en hoe ze ook verdriet kunnen voelen bij het verlies van een soortgenoot. Lees meer over het helpen van een rouwende hond hier.

Een treurende hond

Terwijl zijn broer hard werd geraakt door een auto en nu begraven ligt in een kuil, staat deze hond voor het graf. Het lichaam van zijn broer is nog niet helemaal begraven. Wat de hond vervolgens doet, heeft de hele wereld diep geraakt.

 

De dappere viervoeter bekijkt het lichaam van zijn broer en snuffelt eraan, alsof hij afscheid neemt en zo zeker weet dat het echt zijn broer is.

Vervolgens begint de hond de grafkuil van zijn broer met veel tederheid en liefde te bedekken. Een bijzonder ontroerende video die de aandacht heeft getrokken van mensen vanwege een heel specifiek detail: de hond gebruikt zijn snuit en niet zijn poten om de aarde over het graf te verplaatsen, als een laatste teken van respect voor degene waarmee hij zijn leven heeft gedeeld.   

Hieronder kun je de betreffende video bekijken.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen