Aanbieding

Wit geitenjong snuffelt aan Golden Retriever in zijn mand

Een speciaal koppel.

© King 5 - Facebook

Golden Retriever puppy ontmoet voor het eerst een babygeitje: zijn reactie is hilarisch (video)

Door Mae White

Online sinds

Zoals de meeste Golden Retrievers sluit de 4 maanden oude Bud vriendschap met alles en iedereen. Zijn nieuwste beste vriend is een geitje van een week oud.

Bud woont in Philadelphia, VS, met zijn verzorger Sean Cadden en de rest van zijn familie.

De Caddens hebben onlangs een nieuw lid aan hun clan toegevoegd, een kleine geit die ze Zoomer genoemd hebben.

Bud ontmoet zijn nieuwe vriendje

Sean wist niet wat Bud van deze nieuwe aanwinst zou vinden. Bud was het immers gewend om de nummer één in huis te zijn. Dus hoe zou hij reageren als iemand anders zijn spotlight zou stelen?

Waarom zijn honden zoals Bud zo vriendelijk? Ontdek het met deze Golden Retriever rassengids.

Sean introduceerde het stel aan elkaar om daarachter te komen. En gelukkig voor ons filmde hij ook hun eerste ontmoeting. Als je iets over Golden Retrievers weet, kun je waarschijnlijk wel raden hoe dit afliep!

Deze hondjes zijn heel vriendelijk en Bud is geen uitzondering. Er was geen spoor van jaloezie of rivaliteit. In plaats daarvan zag Bud het als een kans om een nieuwe beste vriend te maken.

Zoomer stelt grenzen!

Je zou zelfs kunnen zeggen dat Bud een beetje overprikkeld raakte. De video laat zien hoe Bud door de kamer raast terwijl hij met de kleine geit probeert te spelen.

Zoomer ziet er eerst een beetje verward uit. Maar al snel begint hij de gekke capriolen van zijn hondenbroertje te waarderen. Bud laat Zoomer dan kennismaken met een ander soort 'uniek' hondengedrag - aan zijn kont snuffelen! Maar kleine Zoomer lijkt hier niet zo enthousiast over !  Laat maar, elke vriendschap heeft zijn grenzen.

Misschien vind je dit ook leuk:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen