Aanbieding

Een vos op de bank

Een vreemd beest doet een dutje.

© Stella Bagley/The Dodo

Een vrouw vindt een vreemde kat op haar bank. Ze is verbaasd als het dier zijn kop opheft

Door Mae White

Online sinds

Stella Bagley uit Californië, dacht dat het een dag als alle andere was, maar toen ze thuiskwam ontdekte ze dat ze een onverwachte bezoeker had.

De vrouw zag een opgekruld dier op haar bank op de veranda liggen. Ze was ervan overtuigd dat het een slapende zwerfkat was.

Onverwachte gast

De waarheid bleek echter heel anders. Toen de ochtendzon aan de hemel stond, begon de slapende bezoeker te bewegen en onthulde zo zijn ware identiteit. Het bleek een vos te zijn! De grote oren, de uitgestrekte snuit, de alerte blik en de pluizige staart lieten er geen twijfel over bestaan.

lis na kanapie
Stella Bagley/The Dodo

Ik ga nergens heen

Hoewel de vos merkte dat iemand naar hem keek, weigerde hij om van de bank af te komen. Hij zat daar immers zo comfortabel. Hij rekte zich een paar keer uit en gaapte zelfs schaamteloos. Uiteindelijk besloot hij dat het tijd was om in beweging te komen. Hij ging de veranda op om lui naar de vogels te kijken die in het vogelbad aan het baden waren. 

 

Het dier besloot zijn comfortabele plekje pas te verlaten toen het donker werd. "Ik was verdrietig toen hij wegging. Ik hoop dat hij op een dag terugkomt. Hij zal hier altijd welkom zijn om te ontspannen in mijn veilige omgeving," vertelde Bagley aan de website van The Dodo. En wij van de redactie bewonderen de koelbloedigheid van de vrouw. Velen van ons zouden in zo'n situatie zijn gaan gillen van angst!
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen