Aanbieding

Kat bij de begrafenis
© Twitter / @Christi99756284

Kat sluipt begrafenis van haar verzorger binnen. De manier waarop ze afscheid neemt, raakt duizenden harten

Door Kaami Kanje

Online sinds

Een oudere dame, de verzorgster van de kat genaamd Niña, belandde in het ziekenhuis. De kat kon geen afscheid van haar nemen, maar sloop de begrafenis binnen en ontroerde iedereen met haar gedrag.

Sommige mensen denken nog steeds dat katten hun eigen weg gaan en alleen bij mensen wonen voor hun eigen gemak.

Maar iedereen die ooit een kattenverzorger is geweest, weet dat deze spinnende wezens ongelooflijk gevoelig zijn en zich net zo sterk aan hun familie hechten als honden. Het beste bewijs hiervoor is dit trieste verhaal.

 

Ontroerend afscheid

Een paar weken geleden deelde Twitter-gebruiker @Christi99756284 een tweet die duizenden mensen raakte. Bij de tweet was een foto gevoegd van een witte kat die op de kist zit.

Dit is Niña, de kat van oma Chrisa. Niña had haar verzorger al een tijdje niet gezien omdat oma Chrisa in het ziekenhuis lag. Helaas overleed oma Chrisa op 90-jarige leeftijd in het ziekenhuis.

Ze had geen kans om afscheid te nemen van haar kat. Daarom was Niña geschokt toen ze een paar dagen later haar mens ontmoette tijdens de begrafenis.

Op de foto is te zien hoe de kat met verbazing en verdriet door het raam van de kist kijkt waarin haar baasje ligt, zonder te begrijpen wat er is gebeurd.

"Niña kijkt naast haar moeder naar de hemel", aldus Chris in een ander beeld waarop de kat boven op de kist staat en zo afscheid neemt van de belangrijkste persoon in haar leven.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen