Aanbieding

Kat in wasbak

Bengaalse katten zijn erg slim

© Shutterstock

Deze Bengaalse kat leert een grappig trucje wat zijn verzorgers uiteindelijk duizenden euro's gaat kosten

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Na slechts een week training eindigt alles in een grote catastrofe. Wanneer hun kitten een trucje leert, voorzien de verzorgers de dure gevolgen niet. 

Amber is een mooie maar zeer nieuwsgierige Bengaalse kat van een jaar oud. Soms is nieuwsgierigheid fataal voor haar en haar verzorgers.
Op een dag ontwikkelt de jonge kitten een grote interesse in de badkamerkraan en leert ze al snel hoe ze deze moet bedienen. Verbaasd over de intelligentie van hun huisdier, anticiperen de verzorgers niet op de catastrofe waarin het zal eindigen.

Plotseling staat alles onder water

En dus heeft Jasmin Stork, Amber's verzorger, geen idee wanneer ze het huis verlaat voor de lunch dat ze voor een flinke verrassing komt te staan wanneer ze thuiskomt.
Bij afwezigheid van haar verzorgers, gaat de jonge kitten weer met haar nieuwe hobby in de weer, de kaar. Helaas is de afvoer van de gootsteen verstopt en veroorzaakt Amber een enorme overstroming.

 

I’ve been coming home from work to the bathroom tap being on.... was doubting myself if it was me, if we had a ghost 🤣 now I’ve caught the culprit in the act!! What a great new trick i am so glad Amber has learned 😑

Posted by Jasmin Stork on Thursday, October 1, 2020

Kat veroorzaakt giganstische waterschade

En zodoende zet Amber het hele huis onder water. Het water stroomt vanaf de badkamer zo de trap af richting de woonkamer. De doorweekte vloer van het oude Engelse huis moest toen volledig worden vervangen, wat de familie enkele duizenden euro's heeft gekost. Het stel is momenteel nog steeds druk bezig met het bergen van alles wat er nog te redden viel en van het inschatten van de totale schade. 

 

Voor wat Amber betreft, we kunnen ons zo voorstellen dat die voorlopig even niet meer in de badkamer mag komen zonder toezicht. Ze zal haar passie voor kranen dus los moeten laten voor nu. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen