Aanbieding

Familie begraaft kat in tuin: de volgende ochtend zijn ze geschokt door wat er gebeurt

zwart-witte kat cat-wow

Een ongelooflijke ervaring voor verzorgers van Lucky!

© Mike van Putten / Unsplash

Danielle en Sam wonen in Birmingham, met hun geliefde kat. Wat dit stel heeft meegemaakt is bij paranormaal te noemen. 

Door Sander Nelisse

Online sinds

Op 14 mei 2022, in een wijk in Birmingham, Engeland, was de spanning te snijden toen de buurman van Danielle en sam vroeg of iemand een vrij grote zwart-witte kater had gezien. 

 

Maar dat is Lucky!

Danielle antwoordde: "Ik ken die kat! Wat heeft hij gedaan?" En ze stuurde ook een foto van haar kat, Lucky. 

Omdat de buurman na dit antwoord zweeg, stuurde Danielle haar man Sam naar het huis van de buren om erachter te komen of Lucky in de problemen was. 

Helaas keerde Sam niet veel later terug met het lichaam van de kat in een zak. Het leek alsof de kat was aangereden door een auto. 
Ondanks de schok en het diepe verdriet keek Danielle in de zak om er echt zeker van te zijn dat het hun kat was. Ze herkende Lucky's kenmerken en was geschokt. 

Ze begraven de kat in de tuin

Het koppel organiseerde een kleine begrafenis voor Lucky in hun achtertuin, maar daar houdt het verhaal niet op. Het verhaal neemt plots een ongelooflijke wending!

De volgende ochtend, rond 10:30, zag Danielle plotseling een kat bij hun thuis, en het was Lucky! Hun kat was dus springlevend!

Ze hadden dus een buurtkat begraven. Danielle slaagde erin de verzorger van de kat te achterhalen. De verzorger van de kat vroeg Danielle of het ok was als de kat in hun tuin begraven zou blijven. 

Danielle stemde toe en plantte zaden bij het graf om enkele prachtige bloemen te laten bloeien ter nagedachtenis aan de kat. 

Dit was niet de eerste keer dat dit gebeurde in Engeland. Lees ook: Gecremeerde kat komt dagen later thuis aanlopen
Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen