Aanbieding

Vrouw knielt naast nhond
© Tierheim Andernach / Facebook

Deze vrouw uit dit sprookjesachtige verhaal doet iets waar anderen te laf voor waren

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

De Duitse vrouw nam een besluit dat vele mensen voor haar niet durfde te nemen en veranderde daarmee de wereld van Smudo. 

Ongeveer drie jaar geleden plaatste dierenasiel Andernach een artikel op Facebook dat voor veel opschudding zorgde. Smudo, waarschijnlijk de meest populaire hond in het asiel, is geliefd bij iedereen, maar niemand wil 'm adopteren. Hij krijgt veel aanbiedingen om te wandelen, maar niemand wil het risico lopen om de Pitbull te adopteren, een hond die op veel plekken als gevaarlijk wordt beschouwd. Het Facebook-bericht was daarom de perfecte gelegenheid om te vertellen waarom deze hond een adoptie absoluut waard was. 

Geweldig nieuws

Gelukkig voor de hond nam zijn lot een wending. Volgens de laatste informatie van het asiel heeft Smudo na 10 maanden eindeloos wachten eindelijk een liefdevol thuis gevonden. Zijn nieuwe verzorgster heeft ervoor gezorgd dat de Pibtull het asiel nu voorgoed achter zich kan laten, inclusief alle verdrietige herinneringen. 

Vanaf nu is Smudo een gelukkige hond in zijn nieuwe huis waar hij nog vele jaren kan leven, omringd door liefde die hij verdient. 

Een heus sprookjes-achtig einde van een mooi verhaal. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen