Aanbieding

Beer steekt kop door raam

De vrouw kreeg de schrik van haar leven toen ze thuis kwam

© Inside Edition / Youtube

Video: kat waarschuwt vrouw voor beer in huis en voorkomt drama

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Dat viervoeters de grootste vrienden van mensen zijn is natuurlijk al veel langer bekend. De kat uit het volgende verhaal bewijst dat nog maar eens. 

Vrouw wordt verrast bij thuiskomst

Het bizarre verhaal speelt zich af in de VS waar Shannon Davis op een dag thuis kwam. Alles leek zoals iedere andere normale dag. Ze kwam met haar auto bij haar huis aan en parkeerde deze op de oprit. De kat van de vrouw zat op de oprit, en bleef maar staren naar het raam. 

Katachtig instinct

De kat bleef daar voor het huis zitten en staarde naar het raam, maar maakte absoluut geen aanstalten om naar binnen te gaan. Het viel Shannon op dat de kat wat angstig uit haar ogen keek, maar had in eerste instantie nog niets door. Dan kijkt Shannon naar het raam van haar huis waar de kat zo gefixeerd op is en ze ziet een schaduw in haar eigen huis. 

Beren die broodjes smeren

Die schaduw, bleek van een beer te zijn die in Shannon's huis had ingebroken! Shannon belde echter niet direct de politie, maar pakte haar telefoon en begon dit bijzondere tafereel te filmen. De beer had blijkbaar nogal honger en was het huis aan het afstruinen op zoek naar eten. En niet zomaar eten, de beer was specifiek op zoek naar snoep en toetjes. De beer is uiteindelijk via de achterdeur afgedropen met een hoop lekkers en is met een gevulde maag weer het bos in gedoken. 

Het instinct van haar kat heeft Shannon misschien wel gered van een situatie die veel slechter had kunnen aflopen. Chapeau voor de kat!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen