Aanbieding

Je hart smelt: hond ziet verzorgster na twee jaar terug en valt flauw door emoties (video)

Hond in handen dog-happy

Rebecca's terugkeer was voor Casey de mooiste dag van het leven

© Verbitskaya Juliya / Shutterstock

De hele familie was verdrietig toen Rebecca haar oudelijk huis in het Amerikaanse plaatsje Pittsburgh moest verlaten om te gaan werken in Slovenië. De 2- jarige Schnauzer Casey vermoedelijk het meest. 

 

Door Faïrouz Ben Salah

Online sinds

Het verdriet en de verwarring van het Schnauzer Casey is bijna onvoorstelbaar. Onmogelijk kon ze het plotselinge vertrek van haar geliefde Rebecca begrijpen.

Hereniging 

Rebecca's terugkeer was voor Casey de mooiste dag van het leven. Dit bijzondere en ontroerende moment is door haar ouders op film gezet. 

Miljoenen mensen bekeken de hardverwarmende beelden op youtube. De blijdschap en het jankgeluid staan inmiddels in ieders geheugen gegrift. Maar het meest bijzonder: de hond raakt zo opgewonden als ze Rebecca ziet dat ze ter plaatse flauwvalt. 

Op zoveel blijdschap had Rebecca niet gerekend. De jonge vrouw weet bijna niet wat haar overkomt.

Als je weet dat Casey en Rebecca zo'n 14 jaar van elkaar gescheiden waren in hondenjaren, dan is de opwinding makkelijk te begrijpen. Maar Casey's familie was bezorgd. 

Dierenarts 

Voor de zekerheid vroeg de familie raad aan de dierenarts. Gerustgesteld zegt een familielid op de het filmpje. " De dierenarts heeft de beelden gezien, en alles is goed met onze Schnauzer Casey . Geen zorgen!”

Die lieverd kon gewoon haar emoties niet beheersen.

Bekijk hier de beelden: 

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen