Aanbieding

Hond hoort Pavarotti's stem op de televisie: zijn reactie bezorgt iedereen kippenvel

golden retriever kijk Pavarotti op tv dog-wow

Deze Golden heeft een uitzonderlijk talent

© sarveshak99 - reddit

Een Golden Retriever vormde een schitterend duo met een van de grootste operazangers aller tijden toen hij Pavarotti zag optreden op tv. Gelukkig legde zijn verzorger alles vast zodat wij nu mee kunnen genieten.

Door Sander Nelisse

Online sinds

Hugo, een Golden Retriever uit Whitely Bay, Northumbria, stond net op het punt om naar de achtertuin te lopen toen iets zijn aandacht trok. 

Het waren de laatste noten van Nessun Dorma, die van de tv kwamen. De hond stopt plotseling. Zijn oren spitsen zich. Dan loopt hij met kwispelende staart naar de tv. 

En ook Hugo kan deze hoge noten raken. Hugo zet zichzelf voor de tv en kijkt vol bewondering terwijl Pavarotti het iconische Aria ten gehore brengt. Het blijft voor Hugo niet bij kijken. Zodra Pavarotti de hogen tonen aanslaat slaat Hugo zijn hoofd achterover en huilt mee!

Alles over het ras: de Golden Retriever

En hoewel Hugo niet alle juiste noten raakt, compenseert hij dit gebrek aan technisch vernuft met veel enthousiasme. De hond zingt vrolijk mee en laat nog een indrukwekkend gehuil horen als het nummer zijn climax bereikt. Als het nummer is afgelopen applaudisseert het publiek uitbundig. Hugo blaft een klein bedank blafje terug en het is duidelijk dat Hugo denkt dat ze voor hem klappen. 

Wanneer een vervolg?

Hugo's honden(h)ouders deelden een video van het schattige optreden op Reddit. De video ontving meer dan 1000 reacties waarin Hugo wordt geprezen voor zijn knappe prestatie. 

"Doggo heeft een solide baritone," schrijft iemand.

Iemand anders zegt:

"Dit is het beste wat ik deze week gezien heb."

Meer video's:

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen