Aanbieding

Docenten horen vreemde geluiden: ze kijken naar het plafond en kunnen hun ogen niet geloven

kat in plafond cat-wow

De leraren deden een ongelooflijke ontdekking

© bringyogreenhat / TikTok

Toen het schoolpersoneel vreemde geluiden vanuit het plafond hoorde komen, konden ze in eerste instantie niet uitvogelen wat het was. Toen ze realiseerden wat het was kwamen ze meteen in actie.

Door Sander Nelisse

Online sinds

Het had een normale dag als alle andere moeten zijn op de middelbare school in Noord-Californië. Toen hoorde het personeel ineens vreemde geluiden uit de ventilatieopeningen. 

In eerste instantie wisten ze niet wat de geluiden waren, maar het personeel realiseerde zich al snel dat de geluiden die ze hoorden klonken als gemiauw. 

Reddingsmissie

Men realiseerde zich dat er geen tijd te verliezen was, en zo begon een driedaagse reddingsmissie. Het personeel begon de ventilatieopeningen aan het plafond uit elkaar te halen en zag al snel een moederkat en twee kittens op het dak van de school. Maar, hoewel het personeel de 2 kittens kon zien, was het niet gemakkelijk om bij ze te komen. 

Dus zette het onderhoudspersoneel een val in de hoop dat ze de kattenfamilie konden vangen zonder hen al te veel leed te bezorgen. Ze konden echter alleen de moederkat vangen. Bezorgd over het welzijn van de kittens lieten ze de moederpoes gaan, zodat ze bij haar kittens kon blijven. 

Succes!

De volgende dag probeerde het onderhoudspersoneel het opnieuw en deze keer konden ze alle drie de katten redden. 

Echter, het personeel hoorde nog steeds gemiauw uit het plafond komen. Een onderhoudsmedewerker besloot opnieuw het plafond open te maken en de ventilatieopeningen opnieuw te doorzoeken om te zien of hij de rest van de katachtigen kon vinden. Gelukkig werd zijn doorzettingsvermogen beloond. Hij slaagde erin om twee kleine kittens van het plafond te verwijderen. 

Hoewel de kittens erg hongerig waren na hun avonturen, leken ze allemaal in goede gezondheid te verkeren en werden ze later ondergebracht bij lokale families. 

Onderstaand een video van de redding van de kittens:

@bringyogreenhat

What is happening here? Worth the watch.

♬ Sunroof - Nicky Youre & dazy

Ook interessant: 

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen