Aanbieding

Deze 3 sterrenbeelden zorgen het beste voor hun huisdier

Kat en vrouw dog-cat-wow

Wat zeggen de sterren over jouw verzorgings-skills?

© KDdesignphoto - Shutterstock

Van de twaalf sterrenbeelden van de dierenriem blinken er drie uit als huisdierverzorger, beweren sommige astrologen.  Hieronder lees je welke. 

Door Faïrouz Ben Salah

Online sinds

Bijna de helft van de huishoudens in Nederland heeft een of meer gezelschapsdieren. En tijdens corona namen Nederlanders een hond, kat of ander huisdier in huis. Alleen, niet iedereen zorgt goed voor ze. 

Sommige astrologen zeggen dat het aan het sterrenbeeld ligt. Sterker: volgens hen zijn er maar drie sterrenbeelden die de verantwoordelijkheid voor de verzorging van een huisdier aan kunnen. Ben jij daar een van, denk je? 

Stel nu dat jouw sterrenbeeld er niet tussen staat, geen paniek! Er zijn bewijzen genoeg dat iedereen, geboren onder welk sterrenbeeld dan ook, een fantastische vriend voor een huisdier kan zijn, zolang de persoon verantwoordelijkheidsgevoel heeft, de zorg serieus neemt en vooral over een flinke dosis liefde beschikt. 

Welke sterrenbeelden springen er volgens astrologen uit?

Mensen geboren onder het teken Ram

Rammen, geboren tussen 21 maart en 20 april, zijn energieke en levenslustige mensen. Deze eigenschappen maken hen geknipt als kameraden voor actieve en speelse honden. Niettemin, omdat sommige rammen nogal impulsief uit de hoek kunnen komen, blijft het belangrijk dat ze eerst de tijd de nemen en goed nagaan of ze klaar zijn voor alle verantwoordelijkheden die horen bij het samenleven met een huisdier.

Mensen geboren onder het teken stier

Veel stieren, personen geboren tussen 21 april en 20 mei, hebben een heel logische en praktische manier van denken. Voor zij een huisdier adopteren, zullen ze er heel goed over nadenken. Als de kogel door de kerk is, dan gaan ze er ook helemaal voor en kan hun maatje door dik en dun op hen rekenen. 

Mensen geboren onder het teken Kreeft

Kreeften staan bekend als heel intuïtief en gevoelig. Daardoor kunnen deze mensen, die tussen 22 juni en 22 juli de verjaadag vieren, zich vaak goed inleven in huisdier en een sterke emotionele band met hen opbouwen. 

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen