Aanbieding

Moeder hoort haar dochter schreeuwen: als ze zich omdraait verstijft ze van angst

Peuter en hond lopen samen in de tuin dog-wow

De vrouw kreeg de schrik van haar leven

© CBS New York - Youtube

Emily Wagner zat op haar veranda in Long Valley, New Jersey, VS, toen haar drieënhalfjarige dochter Harper om hulp begon te schreeuwen. 

Door Sander Nelisse

Online sinds

Toen Emily kwam kijken wat er aan de hand was, werd ze doodsbang. Slechts een paar meter van haar dochter stond een zwarte beer van 200 kg. 

Een heldendaad

Emily voelde zich hulpeloos. Ze was te ver van haar dochter vandaan om haar op tijd te kunnen redden. Gelukkig heeft de familie ook een dappere hond genaamd Chief. 

Toen Chief besefte dat zijn kleine meid in gevaar was, rende hij naar de beer en ging direct voor de achterpoot van de beer in een poging de beer weg te trekken bij de peuter. 

De onrust in de achtertuin was een signaal voor de andere honden om ook naar buiten te komen. De drie andere viervoeters renden het huis uit en hielpen Chief om hun gezin te beschermen. Ze begonnen direct te blaffen naar de beer, die langzaam achteruit begon te lopen. De honden bleven blaffen tot lang nadat de beer weg was. 

Eind goed al goed

Ambtenaren zullen een beer pas doden als hij een ernstige bedreiging vormt voor mensen, wat bij deze beer blijkbaar niet het geval is. Hoewel hij dicht bij mensen en huizen komt, is hij niet agressief. "Ik ben helemaal niet boos op de beer. Het is niet zijn schuld", vertelde Emily aan CBS News. 

Desalniettemin is ze erg opgelucht dat haar dochter veilig is en dat haar geweldige honden er waren om ze die dag te redden. 

"Chief heeft me beschermt", zo voegde de kleine Harper eraan toe. Het is een ervaring die de familie nooit meer zal vergeten. 

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen