Aanbieding

Vrijwilliger vangt wolf op straat: na het geven van een wasbeurt ontdekt ze de enorme fout die ze is begaan

Wolf dog-wow

De wolf had hulp nodig

© Hope for Paws

Julia dwaalde door Los Angeles. Iedereen maakte zich zorgen om de wolf die er zo vreselijk aan toe leek te zijn.

Door Sander Nelisse

Online sinds

Terwijl veel mensen al jaren geleden hebben gemeld dat er een wolf door de straten van Los Angeles zwerft, belde eindelijk iemand Hope for Paws voor een helpende hand. Ter plaatste aangekomen, geloofden de reddingswerkers hun ogen niet toen ze oog in oog stonden met deze "wolf."

Als eerste ter plaatse is Lisa Chiarelli die het dier in de buurt ziet lopen. Ze nadert hem langzaam en ontdekt dan dat de "wolf" een halsband om zijn nek heeft, maar ook bijzonder vuil is en infecties heeft. 

Een wolf die geen wolf is

Verschillende leden van de vereniging Hope for Paws onderzoeken vervolgens de "wolf" en iedereen is het er al snel over eens dat het geen wolf is, maar een kruising tussen een wolf en een hond. 

Na veel lekkers weet Lisa het vertrouwen van de viervoeter te winnen, die ze Julia noemt. Lisa weet niet zeker of ze haar vele verwondingen zal overleven, want haar lichaam is helemaal opgezwollen, haar poten bloeden en ze heeft schurft. Na een bezoek aan de dierenarts zorgt Lisa voor Julia en krijgt ze een broodnodig bad. 

Een verraste hond

Nadat ze Julia in bad heeft gedaan realiseert Lisa zich dat de hond geen kruising tussen een wolf en een hond is, maar een kruising tussen een Duitse herder en een Husky. De slechts 2 jaar oude Julia, heeft een liefhebbend gezin nodig die weer voor haar kan zorgen. 

Lisa plaatst een oproep op Facebook en vele families melden zich direct aan voor adoptie. Uiteindelijk is het een gezin in San Diego geworden die zich zal ontfermen over Julia, omringd door andere Husky's. Kortom, een nieuw leven met veel vreugde en liefde. 

Tegenwoordig is de hond gelukkiger dan ooit!

hond wolf husky
Hope for Paws 
Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen