Aanbieding

Culinaire verassing: in deze steden vind je speciale ijsjes voor honden

Ijssalon voor honden: hond met ijsje dog-wow

Er bestaan ijssalons die ook ijs voor honden verkopen

© Lynda McFaul / Shutterstock

Voor honden en hun verzorgers kan de zomer nu al niet meer stuk.  Bij deze ijssalons verkopen ze speciale ijsjes voor honden.

 

Door Faïrouz Ben Salah

Online sinds

Eindelijk lijkt ook in Nederland de lente doorgebroken. Steeds meer zonnige dagen, en daar hoort voor velen ook een ijsje bij. Volgens onderzoek is 90% van de Nederlanders gek op een ijsje op z'n tijd. Maar voor huisdieren die ook af en toe snakken naar verkoeling was het tot nu behelpen. 

IJssalon voor de hond

Ijssalon De Ijsvlinder in Tilburg bracht daar verandering in. Naast heerlijk ambachtelijk schepijs voor tweevoeters verkoopt de zaak ook ijsjes voor onze maatjes op vier poten. Wat dacht je van een leverpastei-ijsje? Of een koude versnapering met salamismaak? 

Ook in België

Voor honden en hun verzorgers die in België hebben we ook een leuk nieuwtje.  In de dorpsstraat van Kapellen zit sinds kort ‘Cremerie Jerart’, met ijs voor honden in verschillende smaken.  Eigenares Nathalie De Coster (33) zei daar in een interview met de Vlaamse krant 'HLN' het volgende over. " We hebben ook ijsjes voor honden, die we in verschillende smaken laten leveren. Zelf hebben we twee honden. Daar hebben we eens ijsjes voor gemaakt. We kwamen op het idee ook deze viervoeters niet te vergeten in onze ijszaak. Vele baasjes vinden de hondenijsjes een fijn gegeven.” 

 

Zeg crèmerie Jerart, tis crèmekesweer! ’t Zal wel zijn. We draaien momenteel op volle toeren heerlijk huisbereid ijs...

Posted by Cremerie_Jerart on Sunday, May 15, 2022

Zelf maken

Het zuiden van het land wat te verweg? Je kunt ijsjes voor je hond ook prima zelf maken. Je leest er alles over in dit artikel: 4 makkelijke recepten voor hondenijsjes

Of kijk onderstaande video: 

 
Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen