Aanbieding

Kat haalt uit naar cavia: hond zet alles op alles om zijn kleine vriend te beschermen (video)

Hond kat en cavia dog-cat-wow

Niet alle dieren kunnen door één deur, maar soms ontstaan er mooie vriendschappen tussen dieren. Zo ook in deze video waar de hond de cavia lijkt te beschermen voor de kat. 

Door Sander Nelisse

Online sinds

Beschermende engel

Vaak ontstaan dat soort vriendschappen tussen dieren om onverklaarbare redenen. Zoals ook nu, wanneer de hond ervoor kiest om de cavia te beschermen tegen aanvallen van de kat. Dat is wat wij onvoorwaardelijke liefde noemen. 

Kat speelt een spelletje?

In de video zien we een hond, een cavia en een kat. De kat snuffelt eerst met interesse aan de cavia waarop de hond het nog even aankijkt. Zodra de kat zijn poot heft om vermoedelijk aan te vallen springt de hond tussen beide. De kat deinst wat terug, maar maakt vervolgens toch weer aanstalten. Speelt de kat een spelletje hier?

Rustige introductie

In de opmerkingen onder de video vragen verschillende mensen zich af of de cavia wel in orde is. "De cavia lijkt doodsbang, misschien moet iemand de cavia even checken?" zo luidt één van de opmerkingen. Hoe grappig dit er ook mag uitzien, en ondanks dat we de achtergrond niet weten is het altijd verstandig om dieren op een vertrouwde en rustige manier aan elkaar voor te stellen. 

Dit verbetert hun relatie voor in de toekomst aanzienlijk. We hopen dan ook dat het drietal inmiddels in harmonie met elkaar samenleven. 

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen