Aanbieding

Mechelse herder achtergelaten in Rijswijk: "meer informatie nodig!"

Mechelse herder in rijswijk dog-sad

Mechelse herder is zonder verzorger: zoeken jullie mee?

© Politie Basisteam Rijswijk / Facebook

Het gebeurt helaas nog vaak. Een hond wordt vanwege welke reden dan ook ergens alleen achtergelaten. Soms berust het hele verhaal op een misverstand en worden de verzorger en hond weer herenigd. Laten we dat ook deze keer hopen. 

Door Sander Nelisse

Online sinds

Mechelse herder

In de buurt van Rijswijk is het weer eens zo ver. Daar is een vrolijke viervoeter gevonden die alleen is achtergelaten in een reismand. Op de website van asieljulialaantje valt te lezen dat het om een Mechelse herder gaat die daar op 20 mei aan de Steenplaetsstraat is achtergelaten. De viervoeter zou hier meerder dagen gestaan hebben voordat deze werd opgemerkt.

Alles over het ras: de Mechelse Herder

Weet je meer?

Via Facebook alsook op hun website vragagt het asiel aandacht voor deze prachtige viervoeter. In de hoop dat iemand de hond herkent en deze kan koppelen aan een verzorger doen ze een oproep. Gelukkig, zoals iemand op Facebook opmerkt, ligt de hond momenteel vredig te kauwen op een bot.

Ook de polite van Rijswijk is hard op zoek naar meer informatie. Weet jij meer? Neem dan contact op met het asiel of de politie via 0900-8844, 144 of naar 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Wij hopen in ieder geval dat de verzorger van deze Mechelse herder snel gevonden wordt, of een mooi nieuw thuis. 

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen