Aanbieding

Opmerkelijk familielid Yvon Jaspers overtreft haar aantal volgers: meer dan 9000 verjaardagswensen

Yvon met crew dog-wow

Yvon is onder de mensen vooral bekent door het programma Boer zoekt Vrouw

© Yvon Jaspers / Instagram

Meer dan 9000 verjaardagswensen? Dit unieke familielid van Yvon Jaspers is dé hit op instagram en schopt de populaire presentatrice van haar digitale troon.  

Door Faïrouz Ben Salah

Online sinds

Wie Yvon Jaspers zegt, zegt hond Tommy. Op haar eigen Instagram-pagina plaatst Boer Zoekt Vrouw- presentratrice Yvon Jaspers de een na de andere foto van labradoodle Tommy. En dat is haar fans niet ontgaan.  

Een gelukkig stel

Jaspers en hond Tommy zijn zo'n koppel dat altijd samen is en overal samen heen gaan. Samen het land doorkruisen, samen weilanden doorstruinen om brieven uit te delen aan kandidaten, samen even genieten van het middagzonnetje. Je kunt dan ook niets anders zeggen dan dat Tommy een volwaardig familielid is.

De populaire presentratrice heeft Tommy altijd aan haar zijde en volgers kunnen er geen genoeg van krijgen. Hij is zelfs zo populair dat hij het record van Instagram volgers van zijn hondenmoeder breekt! 

9000 felicitaties

Toen de schattige labradoodle onlangs zijn tiende verjaardag vierde, kreeg hij van zijn fans maar liefst 9000 felicitaties.  'Onze Tom is jarig. 10 jaar! En al z’n hele leven trouwe sidekick. Als hij toch eens kon praten… 😜', schreef Jaspers liefdevol onder een foto. Eén trouwe volger reageerde: 'Van harte gefeliciteerd! Ik vind het altijd zo leuk om te zien dat hij overal bij is😍'. Een andere fan schreef: 'Gefeliciteerd Tom!!! 🥳 ik neem aan dat je zo taart krijgt?'

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen