Aanbieding

Man vraagt om kat die op stoel slaapt weg te halen: de reactie van de serveerster is verbazingwekkend (video)

De kat slaapt op een stoel in restaurant Turkije cat-happy

Internetgebruikers werden massaal verliefd op het verhaal

© Keras_rk / Reddit

Soms ben je getuige van wonderlijke dingen. Deze bijzondere situatie in een Turks café raakte veel mensen. 

Door Sander Nelisse

Online sinds , Bijgewerkt op

Er zijn veel katten in Turkije. De populatie dakloze katten wordt geschat op ongeveer een miljoen. Velen van hen worden op de een of andere manier onderhouden door de buurt waarin ze wonen. De kat heeft dus niet een verzorger, maar een heleboel. 

Natuurlijk worden veel katten niet goed verzorgd, maar deze kat, die in een van de Turkse restaurants woont, heeft zeker niets te klagen.  

Kun je deze kat weghalen alsjeblieft?

Een klant die het restaurant binnenstapte, koos een tafel uit waar hij wilde gaan zitten om wat te eten. Toen hij de stoel naar achteren schoof om te gaan zitten ontdekte hij de kat die daar lag te slapen. Hij vroeg de serveerster om de kat weg te halen. Hij verwachtte dat de vrouw de slapende kat zou wegjagen. De vrouw deed echter heel wat anders. 

In plaats van de kat van de stoel af te halen verplaatste ze de stoel inclusief kat naar een andere tafel waar de kat vervolgens rustig verder kan slapen. De man kreeg een andere stoel. 

Het internet houdt van deze vrouw

De handelingen van de serveerster werden opgenomen en op Reddit geplaatst. De gebruiker die de video opgenomen heeft zegt in een reactie dat hij de serveerster een flinke fooi heeft gegeven. Internetgebruikers werden massaal verliefd op het verhaal en de reacties waren overweldigend. Velen van hen benadrukken hoe belangrijk katten zijn in Turkije, terwijl tegelijkertijd zoveel dakloze katten ook een serieuze bedreiging vormen voor vogels en andere kleine dieren.

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen