Aanbieding

Vrouw doet onderzoek naar de enorme stinkscheten van haar hond en is sprakeloos als ze de oorzaak ontdekt!

Kleine hond ziet er onschuldig uit dog-angry

Deze hondenscheet ruikt niet naar rozen!

© Bildagentur Zoonar GmbH / Shutterstock

Op een avond begint het contstante stanklucht. Bezorgd om haar hond gaat de verzorgster met de hond naar de dierenarts. Na verschillende testen te hebben gedaan heeft hij een vrij duidelijk antwoord. 

Door Sander Nelisse

Online sinds

Niet voor de zwakke neuzen: het is algemeen bekend dat een hondenscheet vaak niet bepaald naar rozen ruikt. Maar zo erg als het bij deze hond is. Precies deze gedachte zorgde voor een radeloze vrouw, die extreem gevoelig is voor geuren. Ze maakte zich dan ook grote zorgen over de gezondheid van haar viervoeter, of liever gezegd, stankbom. 

De bijzondere stankoverlast begon bij een gezamenlijk diner, zo onthult de vrouw anoniem op Reddit:

"Ik kon de geur niet meer verdragen en verliet de kamer"

Omdat haar man ook zichtbaar geschrokken is weet de vrouw zeker dat niet haar man verantwoordelijk is voor de geurtjes. Als ze naar bed gaat, legt haar man uit dat de verantwoordelijke wel de hond Jerry moet zijn. 

Ze probeert het eerst met geurkaarsen

Vanaf dit moment duikt die vieze stankgeur steeds weer op. Zelfs geurkaarsen en wierookstokjes helpen niet. Uit angst dat Jerry ziek zou zijn, ging de vrouw met de hond naar de dierenarts, die een verandering van dieet aanraadde. Ook dat helpt niet, en er volgen nog vele bezoeken aan de dierenarts inclusief een aantal dure testen. De resultaten waren schokkend. 

"Uit iedere test bleek dat de hond gezond was"

De aanstaande moeder maakte zich zorgen om Jerry, raakte in paniek en kreeg zelfs een zenuwinzinking. 

De hond is onschuldig

Het is pas na dit moment dat haar man de moed verzamelt en bekent: Jerry is onschuldig en de man was de stinker. De reactie van de aanstaande moeder was resoluut. "Ik heb hem het huis uitgezet." Een maatregel die zelfs haar schoonmoeder begreep. Nadat ze weer wat was gekalmeerd mocht haar man terugkomen. Er waren echter zekere voorwaarden. Hij moest zelf naar de dokter vanwege zijn winderigheid en moest de helft van alle veterinaire kosten betalen. 

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen