Aanbieding

Leuk hè honden? Puppy laat droom op nieuwe auto verdampen

<p>De acht maanden oude Sally had een leuk speeltje gevonden</p> dog-wow

De acht maanden oude Sally had een leuk speeltje gevonden

© RTL INFO

Alle honden zijn leuk! Ook al doen ze soms stoute dingen. De acht maanden oude pup Sally zorgde bij de Belgische Gregory voor een emotionele rollercoaster.

Door Faïrouz Ben Salah

Online sinds

Aan de opvoeding van jonge pups heb je de handen vol.  Tijdens hun ontdekkingstochten kauwen ze op alles wat los en vast zit en halen de meest rare fratsen uit. Gregory, die geld opzij legde voor een nieuwe auto, kan er inmiddels over meepraten. 

Puppy met passie voor dingen verscheuren

Hij had veel tijd gestopt in de opvoeding van de kleine Golden Retriever en hield met alles rekening. Maar dat de pup ooit 1500 euro aan spaargeld aan flarden zou scheuren zag Gregory niet aankomen. Toch trof de man die dag bij thuis de vloer bezaaid met gescheurde bankbiljetten. 

Op zoek naar dingen naar een leuk tijdverdrijf was Sally de envelop met bankbiljetten tegengekomen en besloot er confettie van te maken.  Die aanblik van de complete aanbetaling voor zijn auto in miniscule stukjes papier zal Gregory nooit vergeten.

Alles over het ras: de Golden Retriever

Geluk bij een ongeluk

Tegen beter weten in ging Gregory naar de Nationale Bank van België (NBB). Daar wachtte hem een mooie verrassing. Omdat het niet met opzet ging en meer dan 50% van het geld over was, mocht hij het geld inwisselen. 

Of de nieuwe auto inmiddels voor de deur staat is niet bekend. 

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen