Aanbieding

Stel vindt kat op straat en neemt haar mee: ze weten niet waar ze aan beginnen

man vind kat op straat
cat-wow © bk_kitty_ - Instagram

Een stel dat in New York woonde vond een zwerfkat op straat. Ze besloten de kat te adopteren en voor hem te zorgen, maar hadden geen enkel idee van de geschiedenis van de kat en welke problemen ze zichzelf op de hals hadden gehaald. 

Door Sander Nelisse

Online sinds

Twee jaar geleden zagen Emily en Nate een zwerfkat, helemaal alleen op straat. De prachtige witte kitten veroverde direct hun hart. Ze besloten de kat mee naar huis te nemen. 

Eerste bezoek: de dierenarts

Emily en Nate gingen direct met de kat naar de dierenarts om de kat te laten nakijken en ervoor te zorgen dat de viervoeter gezond is. Ze wilde ook controleren of hij gechipt was om ervoor te zorgen dat de kat niet al een verzorger heeft. 

Dusty, zoals het stel de kat noemde, was niet gechipt en dus was er geen manier om te controleren of hij van iemand was. De dierenarts ontdekte echter wel iets anders. 

Het bleek dat de kat een vrouwtje is, en zwanger!

Verrassing!

4 weken later vonden Nate en Emily een kleine verrassing in hun kledingkast. In plaats van twee kittens, zoals de arts had voorspeld, was Dusty bevallen van zeven kittens.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mama Dusty (@bk_kitty_)

Binnen een paar weken is de familie van Emily en Nate rap gegroeid. 

De kittens groeiden allemaal gezond op en gelukkig slaagde het stel erin om voor alle kittens een thuis te vinden. Het stel heeft een Instagram-account in het leven geroepen waar je de gelukkige familie kunt volgen en kunt zien hoe gezond Dusty tegenwoordig is. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mama Dusty (@bk_kitty_)

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen