Aanbieding

Hond met oranje achtergrond
zie afbeeldingsinformatie

Vier jij koningsdag met jouw hond?

© Sarah Lew / Shutterstock

Koningsdag: drie oranje snacks die jouw hond veilig kan eten!

Door Nelleke Pieters Country Manager

Online sinds

Je wilt deze advertentie delen:

Bij Koningsdag hoort naast een oranje outfit natuurlijk ook oranje snacks. Welk lekkers mag jouw hond hebben. 3 oranje snacks voor honden op een rij. 

Het oranje gebak staat weer volop in de winkels maar deze kun je beter niet aan je hond voeren. De suikers en melkproducten in gebak zijn niet goed voor jouw trouwe viervoeter. Wil je jouw hond toch laten genieten van een oranje snack? Kies dan voor een verantwoorde keuze. 

Drie gezonde oranje snacks voor honden: 

#1 Wortel

Wortels zitten bomvol vitamines en mineralen en zijn daarom een gezonde snack voor honden. Bovendien zijn rauwe wortels ook nog eens goed voor de tanden en tandvlees van jouw viervoeter. 

#2 Mandarijn 

Hoewel citrusvruchten over het algemeen af te raden zijn voor honden, kan een een stukje mandarijn geen kwaad. Grote honden kunnen zelfs zonder problemen een heel mandarijntje versnaperen. 


#3 Pompoen

Hoewel deze oranje knol meer een herfst- en wintergroente is, is deze nog volop in de winkels te krijgen. Met zijn mooie oranje kleur past deze vitaminebom perfect bij koningsdag. Ook de pompoen heeft veel positieve eigenschappen voor je hond. Buiten de vitamines en mineralen bevat pompoen ook veel vezels die zowel bij diarree als constipatie kunnen helpen. 

BONUS: Watermeloen-hondenijsjes

Hecht je geen waarde aan het oranje thema en wil je wel wat lekkers maken voor je hond? Probeer dan een deze watermeloen hondenijsjes. Een gegarandeerd succes! 


 

 

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen