Aanbieding

Familie Froger rouwt om overlijden Bobby: "Ik ben heel verdrietig"

Rene Froger met hond Bobby dog-sad

Na een heel verdrietige week namen de Frogers het pijnlijke besluit hun maatje te laten inslapen.

© René Froger / Instagram

Toen ze hoorden over de ernstige ziekte van hun hondje Bobby kwam de familie Froger in een emotionele rollercoaster terecht. Binnen enkele dagen zouden ze een pijnlijk besluit moeten nemen.

 

Door Faïrouz Ben Salah

Online sinds , Bijgewerkt op

De woorden van de dierenarts kwamen hard aan bij de familie Froger. 'Uw hondje Bobby heeft kanker'.  In de week daarvoor had Bobby niet gegeten. Inmiddels zat de kanker overal. De tumoren waren uitgezaaid naar al haar organen.

Een pijnlijk besluit

Na een heel verdrietige week namen de Frogers het pijnlijke besluit hun maatje te laten inslapen. "Houden van is ook loslaten, al doet dat zo ontzettend en gemeen veel pijn" schreef Natasja Froger op Instagram, naast een foto van Bobby.

Wat een onvoorstelbaar moelijke dagen moeten het geweest zijn. Want, zo deelde Natasja verder: "Vrolijk was ze tot de laatste minuut en ook hebben we nog wandelingen kunnen maken, wat de beslissing nog moeilijker maakt, maar het is beter voor haar"

'Dankjewel lieve Bobby'

Ook rené Froger reageerde aangeslagen, in het programma Shownieuws: "Ik ben erg verdrietig". Op Instagram laat hij weten: 

"Bijna 10 jaar lang onvoorwaardelijke liefde en trouw. Wat hebben we genoten van elkaar. Dank je wel lieve Bobby voor alles wat je ons hebt gegeven. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rene Froger (@rene.froger)

We wensen de familie Froger veel sterkte dit moeilijke verlies. 

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen