Aanbieding

autowrakken
zie afbeeldingsinformatie

Gelukkig inspecteerde de man de auto's voordat hij ze sloopte

© PardoY / Shutterstock

Ongelooflijk drama voorkomen: oplettende medewerker doet unieke vondst in auto

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Je wilt deze advertentie delen:

De medewerker van het autosloopbedrijf in Berlijn schrok toen hij bij het bekijken van de te slopen auto's toch nog niets ontdekte. 

Voordat de auto's gesloopt werden, keek de medewerker van de autosloperij in de cockpit van een van de auto's die klaar stonden om gesloopt te worden. 

Onder de bestuurdersstoel vond hij stro, en nog iets...

Controle

Om veiligheidsredenen moeten medewerkers van sloopbedrijven auto's altijd controleren voordat ze worden vernietigd. Dit komt omdat het vaak voorkomt dat eigenaren iets vergeten, dus elke auto moet nog een laatste keer gecontroleerd worden voordat ze worden gesloopt. 

Een onverwachte ontdekking

De man was scherp en hoorde geritsel tussen het stro en begon het stro uit elkaar te halen om te zien wat zich daar schuil hield. Er lagen drie kittens! Het waren er vier, maar een van de kittens heeft het niet overleeft. 

De medewerker stopte direct de pers en verzamelde de kitten om ze naar een dierenarts te brengen. Gelukkig waren ze in orde en hadden ze slechts een lichte oogontsteking welke snel behandeld kon worden. 

Een heel lief trio

De schattige kittens, die net twee weken oud zijn, werden vervolgens afgeleverd bij een dierenasiel in Berlijn. Ze werden omgedoopt tot Feline, Fred en Ferdi en kregen elke dag speciale melk. 

Je vraagt je af hoe ze in de auto zijn beland: waarschijnlijk had een zwerfkat daar zijn hol gemaakt om te bevallen. Hoe dan ook, het belangrijkste is dat ze op tijd gered zijn!

Wil jij misschien ook een kat of hond adopteren? Kijk dan snel hier!

Ander nieuws:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen