Aanbieding

Drama op autosloop voorkomen: man kijkt op laatste moment onder stoel auto en wordt uitgeroepen tot held!

autowrakken cat-wow

Gelukkig inspecteerde de man de auto's voordat hij ze sloopte

© PardoY / Shutterstock

De medewerker van het autosloopbedrijf in Berlijn schrok toen hij bij het bekijken van de te slopen auto's toch nog niets ontdekte. 

Door Sander Nelisse

Online sinds , Bijgewerkt op

Voordat de auto's gesloopt werden, keek de medewerker van de autosloperij in de cockpit van een van de auto's die klaar stonden om gesloopt te worden. 

Onder de bestuurdersstoel vond hij stro, en nog iets...

Controle

Om veiligheidsredenen moeten medewerkers van sloopbedrijven auto's altijd controleren voordat ze worden vernietigd. Dit komt omdat het vaak voorkomt dat eigenaren iets vergeten, dus elke auto moet nog een laatste keer gecontroleerd worden voordat ze worden gesloopt. 

Een onverwachte ontdekking

De man was scherp en hoorde geritsel tussen het stro en begon het stro uit elkaar te halen om te zien wat zich daar schuil hield. Er lagen drie kittens! Het waren er vier, maar een van de kittens heeft het niet overleeft. 

De medewerker stopte direct de pers en verzamelde de kitten om ze naar een dierenarts te brengen. Gelukkig waren ze in orde en hadden ze slechts een lichte oogontsteking welke snel behandeld kon worden. 

Een heel lief trio

De schattige kittens, die net twee weken oud zijn, werden vervolgens afgeleverd bij een dierenasiel in Berlijn. Ze werden omgedoopt tot Feline, Fred en Ferdi en kregen elke dag speciale melk. 

Je vraagt je af hoe ze in de auto zijn beland: waarschijnlijk had een zwerfkat daar zijn hol gemaakt om te bevallen. Hoe dan ook, het belangrijkste is dat ze op tijd gered zijn!

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen