Aanbieding

Heldendaad: vrouw ziet iets op de rand van een brug en stopt direct haar auto

vrouw komt dichterbij kat op de rand van een brug cat-happy © Nicoletoney /TikTok

We hopen dat iedereen een dier in nood probeert te helpen wanneer zich zo'n situatie voordoet. Zeldzaam zijn diegene die zichzelf in gevaar brengen om een dier te redden. 

Door Sander Nelisse

Online sinds , Bijgewerkt op

Een paar maanden geleden reed Nicole Toney over een brug toen ze plotseling iets in haar ooghoek zat. 

Toen ze er voorbij reed realiseerde ze zich dat het een klein katje was dat zich aan de rand van de brug vastklampte. Tegen de tijd dat ze besefte dat de kitten hulp nodig had was ze er inmiddels al ruimschoots voorbij gereden. 

Op een missie om de kitten te redden die vastzit op een brug

Nicole, een enorme dierenliefhebber, draaide direct om. Gelukkig was de kitten er nog toen ze aankwam bij de plek waar ze de kitten in eerste instantie zag. 

Nicole parkeerde een paar meter van de kitten om haar niet al te bang te maken. Ze naderde heel langzaam, terwijl auto's en vrachtwagens voorbij denderde. Toen ze eenmaal dicht bij de kat was legde Nicole een hand achter de kat voor het geval de kat zou proberen te springen. Gelukkig was het arme beestje zo bang dat ze doodstil bleef liggen. 

Een nieuwe kans in het leven

Toen Nicole de kitten veilig in haar armen sloot, liep ze terug naar de auto en nam de kitten mee naar huis. Ze noemde haar Ducky, omdat ze een "gelukkige eend" was die dit avontuur had overleefd. Uiteindelijk hield ze de kat voorgoed. 

@nicoletoney

When I say I was so scared I almost puked….

♬ original sound - Nicole Toney

Ducky woont nu bij haar katten- en hondenbroers en zussen en natuurlijk haar geliefde Nicole, die haar leven heeft gered. Ducky is het leven op straat nog niet helemaal te boven gekomen en is soms nog wat schichtig. In ieder geval weet ze nu dat ze een veilig en liefdevol thuis heeft. 

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen