Aanbieding

Kat bedreigt verzorger om het bed NIET op te maken: 5 miljoen mensen liggen in een deuk

Boze kat cat-happy

"Je waagt het niet!!"

© Instagram

Deze kattenkoning heeft het internet veroverd met één enkele video. 'Zijne majesteit' weerhoudt zijn bediende ervan om het bed op te maken.

Door Maya van Tol

Online sinds , Bijgewerkt op

Katten zijn grote slapers

Er is geen kat die niet graag een dutje doet. Huiskatten slapen gemiddels wel tussen de 15 en 16 uur per dag; dat is bijna 70% van de dag! Katten die naar buiten kunnen - de tuin in of de straat op - verkorten deze rusttijd echter aanzienlijk. Dat geldt ook voor straatkatten.

De hoeveelheid slaap is ook afhankelijk van de leeftijd en persoonlijkheid van de kat, maar is over het algemeen is dit ongeveer twee keer zo lang als een mens nodig heeft.

Je bed is je tempel

Dit zou de reactie kunnen verklaren van de kat waar we het vandaag met je over willen hebben. De poes, glorieus genaamd Albus Dumblepaw, is beroemd geworden met een virale video die op TikTok circuleert.

De clip, gepost door @neontacocat op 7 februari, toont Albus die dreigend zijn rug kromt.

De video, met ruim 5,9 miljoen views, kun je hier zien:

Het is ons niet duidelijk of hij zijn territorium wil beschermen, chagrijnig is omdat zijn middagdutje is verstoord, of misschien wel bang is voor zijn verzorger... Maar één ding is zeker: "Zijne Majesteit" mag niet gestoord worden 😂

 
Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen