Aanbieding

Zwangere Chihuahua

Zelfs de dierenarts zag dit niet aankomen

© melaniexcrack / Youtube

Koppel krijgt schok van hun leven tijdens bevalling Chihuahua (video)

Door Maya van Tol Redacteur

Online sinds

Dawn and Bill zijn enorme dierenliefhebbers! Dus toen ze ontdekten dat hun chihuahua genaamd Coco zwanger was, waren ze dolgelukkig. Ze wisten nog niet dat hen een enorme verassing stond te wachten...

De zwangerschap was geweldig nieuws voor de Slaters, maar het pakte niet allemaal uit zoals ze hadden verwacht...

Als verantwoordelijke huisdierouders namen Dawn en Bill de kleine Chihuahua Coco mee naar de dierenarts zodra ze het vermoeden hadden dat ze zwanger was. De dierenarts bevestigde een goede voortgang van de dracht en vertelde hen vijf gezonde puppy's te verwachten.

Een enorm nest!

Een paar weken later begon Coco te bevallen van haar ieniemienie Chihuahua-puppy's. Toen de vijfde gezonde puppy arriveerde, gingen Dawn en Bill ervan uit dat hun taak erop zat, maar in werkelijkheid stond hen een flinke verrassing te wachten!

Op gegeven moment beviel ze van een zesde pup, en ze was erg nog lang niet klaar mee. Sterker nog, ze was nog maar net begonnen!

"Toen de negende puppy arriveerde, had hij wat probleempjes en we begonnen ons af te vragen wanneer dit allemaal zou eindigen. Het was ongelooflijk."

Een paar seconden later werd de tiende (en laatste) pup geboren. Dit betekent dat de nieuwe moeder twee keer zoveel puppy's had gekregen als voorspeld! Gelukkig had geen één pup complicaties tijdens deze ongewone geboorte, ook de negende niet. Alle hondjes vonden snel een thuis zodra ze oud genoeg waren. 

Normaal gesproken krijgen Chihuahua's nesten met één tot drie pups. Dat maakt deze prestatie van Coco éxtra bijzonder!

Bekijk de onderstaande video om de zwangere hond te zien:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen