Aanbieding

Kat wordt geaaid
© Shutterstock

Kat langs de kant van de weg: dierenarts scant zijn chip en is met stomheid geslagen

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds Bijgewerkt op

De verdwijning van Fripouille is nog steeds een groot mysterie voor iedereen, maar het belangrijkste is dat hij in orde is. 

In 2015 verdween Lea's kat Fripouille spoorloos. Ondanks dagenlang zoeken, is de kat nergens te vinden, dus verliest Lea uiteindelijk alle hoop en gaat ze uit van het ergste. 

Ze hield echter geen rekening met wat er toen gebeurde. 

Een onverwachts telefoontje

Begin juni, bijna vijf jaar na de verdwijning van Fripouille, kreeg Lea een telefoontje van de dierenarts in Saint-Tropez. Hij legt haar uit dat hij Fripouille weer heeft gevonden. 

De kat, die in uitstekende gezondheid verkeert, werd door een voetganger langs de kant van de weg gevonden en naar de dierenarts gebracht. Het verbazingwekkende van dit alles: hij werd gevonden op 600 km van de plek waar Lea hem vijf jaar eerder als vermist had opgegeven. 

Eind goed, al goed!

Lea, die inmiddels andere kittens heeft geadopteerd, is blij dat het goed gaat met haar vermiste kater. Lea heeft besloten dat diegene die Fripouille heeft gevonden en hem graag wil adopteren dat ook maar moet doen. Op die manier hoeft de kat geen lange reis naar huis te maken en zitten de katten elkaar bij haar thuis ook niet in de weg. 

Lea is echter van plan om haar geliefde kat af en toe te bezoeken om hem weer te knuffelen. 

Meer nieuws over...

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen