Aanbieding

Verlaten kittens gevonden

Fatale fout

© Shutterstock

Familie vindt kittens, stopt ze in een mand maar maakt een fatale fout!

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds Bijgewerkt op

Als ze de schattige kittens ontdekken, willen ze ze absoluut helpen. De hele familie zorgt voor de twee kleintjes, maar plotseling neemt de situatie een dramatische wending. 

Niemand in de familie had deze vondst verwacht. Als ze in de tuin van hun huis in de wijk Wiesloch zijn, doen ze een onverwachte ontdekking: vier verlaten kittens. En twee van hen zijn al dood. De familie wil direct helpen en besluit de nog levende kittens te redden. 

Reddingspoging

In huis wordt met liefde een gezellige mand voor ze klaargemaakt. Er wordt kattenmelk besteld zodat de baby's geen hongerlijden. Kortom, ze worden gevoerd, verzorgd en krijgen veel aandacht en knuffels. 

Echter, na 2 dagen wordt al snel duidelijk dat het slechter en slechter gaat met de kittens. Iedereen maakt zich grote zorgen. In een opwelling neemt de familie de kittens mee naar het Tom-Tatze dierenasiel. Wat de familie daar wordt verteld schokt de familie diep.

Het is de "schuld" van de familie dat de kittens steeds slechter worden. 

Kittens hebben speciale zorg nodig

De familie heeft helaas een fout gemaakt die vaker wordt gemaakt bij wees kittens. Deze kittens hebben speciale opfokmelk nodig, gewone kittenmelk is schadelijk en ze moeten om de paar uur gevoerd worden, zelfs 's nachts. Ze moeten daarbij rustig drinken, want anders is de kans op een longontsteking groot. Daarnaast hebben ze ook een kruik of verwarmingskussen nodig. Het goedbedoelde aaien was ook een vergissing. Dit heeft tot extreme stress onder de kittens geleid, die eigenlijk rust nodig hadden. 

Het trieste resultaat: de twee kittens stierven nog diezelfde dag. 

Meer nieuws over...

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen