Aanbieding

Zwarte katje op een roze deken

Rory had het niet makkelijk

© Shutterstock

Vrouw wil kat adopteren: als ze het mondje ziet, rent ze gillend het asiel uit!

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds Bijgewerkt op

Op het eerste oog lijkt het alles normaal, maar dan komt er een zwarte kater op hen af. Op dat moment realiseert ze zich dat er iets niet klopt. En dan wordt het verhaal nog vreemder. 

Op het eerste gezicht is de vierjarige kater Rory gewoon een mooie, kortharige huiskat. Het is een vriendelijke kat die graag knuffelt, kortom een droom voor iedere kattenliefhebber zou je zeggen. Als je nog eens goed kijkt, dan schrik je je een ongeluk omdat de kat op een vampier lijkt. 

Rory ziet eruit als een bloedzuiger, omdat er links en rechts een hoektand uit de snuit steekt. In combinatie met zijn indringende blik en groene ogen werkt de kat behoorlijk afschrikwekkend. 

Vampierkat heeft slechte tanden

De lieve kater dankt zijn uiterlijk aan een omvangrijke tandartsbehandeling, wat hard nodig was toen de kat werd afgeleverd bij Battersea Dogs & Cats Home. Tijdens de behandeling moesten bijna al zijn tanden worden verwijderd, en de twee overgebleven hoektanden geven deze kat zijn bijzondere uiterlijk. 

Jammer, want dat verkleint de kans op adoptie. Desalniettemin zijn de medewerkers van het asiel nog steeds op zoek naar een mooi thuis voor de viervoeter. 

Meer nieuws over...

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen