Aanbieding

"Vervelende" kat moet naar de dierenarts: de verzorger is verbaasd over de diagnose

Zwarte kat
cat-wow

Zeus weet

© Pixabay

Als haar kat steeds meer genegenheid "zeurt", besluit Julie met de viervoeter naar de dierenarts te gaan. De diagnose maakt haar sprakeloos.

Door Sander Nelisse

Online sinds , Bijgewerkt op

Wanneer je als verzorger van een huisdier veranderingen in het gedrag opmerkt, is het altijd een goed idee om dit door een dierenarts te laten controleren. Dit is precies wat deze verzorgster deed toen ze merkte dat haar zwarte kater steeds aanhankelijker en "zeurderiger' werd en niet meer alleen wilde zijn, ook niet 's nachts. Ze was bang dat haar kat iets mankeerde en dus nam ze de kat voor de zekerheid mee naar de dierenarts. 

Julia Paccamonti uit Lowa (USA) merkt direct dat haar kat Zeus ander gedrag vertoont. De kat is plotseling erg aanhankelijk en knuffelig. Julia vindt dit vreemd omdat haar kat altijd vrij zelfstandig was. 

Kat ineens heel aanhankelijk

Op het eerste gezicht lijkt alles in orde met Zeus, maar uiteindelijk realiseert de dierenarts dat er iets niet helemaal klopt. Op Facebook vertelt Julie hoe de dierenarts vroeg of ze misschien zwanger was. Julie kan het in eerste instantie niet geloven, maar dat is dus precies wat er aan de hand is. 

Uiteindelijk doet Julie een zwangerschapstest en de uitslag is duidelijk, ze is zwanger. Gedurende de daaropvolgende negen maanden week Zeus niet meer van Julie's zijde. 

Kat merkt zwangerschap van verzorgster op

Nadat Julie is bevallen van hun dochtertje Ivy, gedraagt Zeus zich ook weer "normaal." De kater valt als een blok voor de kleine Ivy en de twee zullen vast en zeker beste vrienden worden. 

Dit verhaal bewijst dat katten inderdaad een zesde zintuig hebben. 

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen