Aanbieding

Oude kat

Morag, de oude kat

© Facebook / Companion Life

Dierenasiel zoekt "bejaardentehuis" voor oudste kat ooit

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds Bijgewerkt op

Ook al ziet deze kat er inmiddels wat verwilderd uit, het is nog steeds een prachtbeest. Morag is echt een oude rot en hoopt op een fijne thuis bij wat oudere mensen. 

Schattige Morag is een absolute lieverd, aldus Claire Wood van het dierenasiel in Mid Worcesterhire in Engeland. De kat heeft al een aardige leeftijd bereikt en houdt echt van aandacht en knuffelen, waardoor ze snel de harten veroverde van haar verzorgers. 

Morag is een knappe 21-jarige, wat haar de oudste kat maakt dat ooit is verzorgd in het RSPCA-dierenasiel. Omgerekend naar mensenjaren zou de viervoeter zo'n honderd jaar oud zijn. En ondanks dat is ze nog steeds verrassend fit en alert. Pas toen ze werd overgedragen aan het dierenasiel was Morag was uitgeput en moest ze bijkomen van alle opwinding. 

Morag moet op 21-jarige leeftijd naar het dierenasiel

Haar verzorger had de kat daar achtergelaten omdat ze helaas niet meer voor de kat kon zorgen. Aangezien het dierenasiel niet echt een geschikte plek is voor een oudere kat zijn ze nu op zoek naar een leuk adoptiegezin voor Morag. 

"Het enige wat ze wil, is dat iemand haar een warm en liefdevol huis geeft met een comfortabele slaapplaats, lekker eten en een mooie, veilige tuin waar ze kan genieten van de frisse buitenlucht"

Dierenverzorgster Claire weet het zeker. En misschien heeft de oude viervoeter al wel de perfecte plek gevonden!
 

Meer nieuws over...

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen