Aanbieding

Kitten met één oog en één uitstekende tand

Kat Peanut

© Instagram / peanytodd

Lelijke kitten wordt geadopteerd en laat dan eindelijk zijn ware gezicht zien

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds Bijgewerkt op

Wow! Wat ziet die kat eruit?! Dat is de eerste gedachte die bij veel mensen opkomt bij het zien van "Peanut." Echter, het gehandicapte katje bewijst dat uiterlijk niet alles is, en haar talloze fans zijn het daar roerend mee eens.

Peanut is echt heel bijzonder. Wanneer je in eerste instantie een foto van de kat ziet zie je direct dat het niet moeders mooiste is en ook nog een oog mist. Daarnaast ontbreekt een deel van zijn neus, waardoor een tand goed zichtbaar is. De kleine viervoeter laat zich niet kisten!

Verstekeling

In werkelijkheid is hij absoluut het zonnetje in huis bij Alex en haar vriend Collins. De kleine knuffelaar staat altijd als eerste bij de voordeur zodra er iemand thuiskomt. 

Peanut's start in het leven was echter alles behalve eenvoudig. Alex had de moeder van Peanut geadopteerd en ontdekte pas later dat ze zwanger was. 

Een van de vier kittens was bijzonder slank en klein en werd Peanut genoemd. Hij was in het begin zo zwak dat hij niet zelfstandig kon drinken en dus de fles kreeg. 

Fans zijn dol op Peanut

Inmiddels merk je van Peanut's moeilijke start helemaal niets meer. Peanut heeft zelfs echte model-kwaliteiten. Zijn meer dan 200.000 fans genieten ervan, en fan artikelen van de kleine Peanut gaan als zoete broodjes over de toonbank.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen