Aanbieding

Kat bezorgt slapende vrouw een nachtelijke douche en dat levert geweldige beelden op (video)

Vrouw slaapt met kat aan hoofdeinde cat-happy

De vrouw vond het incident niet grappig, maar de duizenden kijkers op Youtube denken daar anders over!

© ViralHog / Youtube

De vrouw uit deze video had zich waarschijnlijk een heerlijke vredige nacht voorgesteld. Haar kat besloot echter anders en ging aan de wandel.

Door Sander Nelisse

Online sinds , Bijgewerkt op

Veel katten(h)ouders zullen het vast herkennen. Lig je net lekker in te dutten en besluit de kat bovenop je te springen. Of met je dekbed te spelen. In ieder geval hebben sommige katten er nog wel eens een handje van om wanneer jij in bed ligt je uit je slaap te houden. Een goede nachtrust is niet altijd mogelijk!

Zo voorzichtig mogelijk

De vrouw uit onderstaande video kan daarover meepraten. Op de video is namelijk te zien hoe de vrouw aanvankelijk heerlijk rustig ligt te slapen. Op de achtergrond verschijnt een kat in beeld die zo voorzichtig mogelijk rondloopt. Met succes?

Strategisch geplaatste beker

Op de kast achter het bed staat een niet zo strategisch geplaatste beker met water. De kat probeert zo voorzichtig mogelijk voorbij de beker te sluipen, maar zonder succes. De inhoud valt over de vrouw heen die abrupt wakker is. De vrouw lijkt niet al te blij met wat haar kat heeft uitgespookt. De duizenden kijkers op Youtube denken daar echter anders over. Zeg nou zelf, je moet toch een beetje gniffelen bij het zien van deze video:

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen