Aanbieding

Hond in kribbe

Deze kerstpuppy werd op een bijzondere plek gevonden

© Yasmira Locandro News / Facebook

Achtergelaten puppy schuilt in kerststal: een kerstwonder dat de wereld in tranen brengt

Door Faïrouz Ben Salah Journalist

Online sinds

Verlaten op het centrale plein van de Braziliaanse stad Inhuma, zoekt een puppy zijn toevlucht in de voor het kerstfeest neergezette kribbe. 

Dit kleine kerstwonder gebeurde twee jaar geleden in Brazilië, toen Nádia Rosângella en haar gezin een wandeling maakte om het rijk versierde centrum van de stad Inhuma te bekijken.  Ineens, terwijl het gezin de prachtige, authentieke kersstal bewonderde, zagen ze een bijzonder 'kerstkindje': een achtergelaten puppyhondje dat zalig lag te slapen in de kribbe..

Een hond in de wieg

Als Nádia het lieve hondje ziet liggen, is zij verrast en ontroerd door het tafereel. De pup ligt kalm en sereen op de jute- en strozakken in de kribbe, en de warme Braziliaanse wintertemperaturen omhullen hem zachtjes.

Maar het verhaal is niet zo zoet en hartverwarmend als het lijkt. Nádia's partner die zich veel bezig hielt met de straathonden van de stad, dacht de puppy nooit eerder op straat te hebben gezien. Vermoedelijk had iemand het beestje onlangs op straat achtergelaten. Toen het kleine beestje geen onderdak vond moest de puppy zijn toevlucht in de kribbe hebben gezocht.

Achter dit ontroerende plaatje gaat een verdrietig en onbegrijpelijk verhaal schuil. 

Een vroeg kerstcadeau

De Brazilliaanse vrouw wilde de puppy niet aan zijn lot overlaten en ondernam actie. Ze nam foto's en plaatste die via de sociale media in de hoop zo een liefdevol gezin voor de puppy te vinden. Al snel verspreidde de foto's zich als een lopend vuurtje door de strad Inhuma. Binnen de kortste keren meldde zich de toekomstige verzorger. 
De magie van Kerstmis heeft opnieuw zijn werk gedaan: de hond vond een thuis en een gezin ontdekte de liefde. 

Meer nieuws over...

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen