Aanbieding

Komische video verovert internet: Feyenoord-hond wordt gek wanneer iemand Ajax zegt

Huiskamer met TV waar voetbal op speelt dog-happy
© Stokkete / Shutterstock

Rivaliteit tussen Ajax en Feyenoord-aanhangers is al zo oud als de weg naar Rome, maar dat dit ook bij honden voorkomt wisten wij niet.

Door Sander Nelisse

Online sinds 25-11-2021 15:31

Rivaliteit 

Rivaliteit tussen Ajax en Feyenoord-fans is al zo oud als de weg naar Rome en heeft zelfs binnen menig familie tot gezonde verdeeldheid geleid. Dat er ook honden zijn die een favoriete voetbalclub hebben verbaasde ons. Maak kennis met een echte Feyenoord-hond.

Alles over het hondenras: de Mopshond

Het verboden woord

De Feyenoord-hond in kwestie is een mopshond, een echte Rotterdamse mopshond die blijkbaar niets van Ajax moet hebben. Het is zelfs zo erg, dat wanneer de hond het woord Ajax hoort, de hond helemaal los gaat. Wellicht herkenbaar voor sommige Feyenoord-supporters. "Ik weet dat jij een echte Rotterdamse hond bent, dat weet ik. Dat je een echt Feyenoord-hart hebt. Alleen mag ik nooit die naam zeggen van die andere club, begint de man tegen zijn hond".

De man vervolgt zijn monoloog tegen de hond en ondanks dat hij al weet wat er komen gaat probeert hij het toch. "Want als ik zeg: Ajax...". En ja hoor, de mopshond wordt helemaal wild en laat met een paar flinke blaffen en een heuse hondencharge zijn ongenoegen blijken. 

Bekijk hier de video waarin de Feyenoord-hond schittert:

Werkt bovenstaande player niet? Klik hier om de video alsnog te bekijken!