Aanbieding

De beste hondenlosloopgebieden? Dit zijn Miljuschka’s favoriete spots!

Miljuschka met hond Bo dog-happy

Miljuschka deelt haar favoriete losloopgebieden!

© Miljuschka / Instagram

Je kent Miljuschka misschien als presentatrice, kok of Jacqueline van Onderweg naar Morgen. Maar wist je dat ze haar VrijMiBo het liefst samen met hond Bo besteedt? 

Door Maya van Tol

Online sinds , Bijgewerkt op

"De tijd dat ik op vrijdagmiddag al in de lampen hing, ligt ver achter me," schrijft Miljuschka Witzenhausen op haar website. "Liever kies ik tegenwoordig voor een VrijMiBo met mijn viervoeter Bo."

Miljuschka's favoriete losloopgebieden

Presentatrice en televisiekok Miljuschka heeft zo haar favoriete plekjes om met haar trouwe viervoeter Bo rond te lopen. Hiervoor kiest ze het liefst voor de vrije natuur, maar wel ergens waar ze na afloop op een terras kan gaan zitten samen met Bo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bo de Beuker (@bo_de_beuker)

Loonse en Drunense Duinen in Brabant, vlakbij Kaatsheuvel, noemt Miljuschka fantastisch! Ook op het strand van Monster in Zuid Holland komt ze graag. "Daar vind je zelfs een heuse hondendijk; een groot stuk omheind duingebied waar Bo lekker kan uitrazen."

Losloopgebied bij Amsterdam

Als ze het liever dichtbij huis houdt, kiest de Amsterdamse voor het Amsterdamse bos. Wat volgens haar een van de mooiste hondenlosloopgebieden van Nederland is. ls je hond gek is op water, is dit de perfecte plek om te pootjebaden of een flinke plons te maken. "Bij Paviljoen Chez Favie verwelkomen ze de viervoeters met vers water én hondenkoekjes. En mij met een goed glas knisperende witte wijn. Bo blij, ik blij!" schrijft ze enthousiast. 

Wat is jouw favoriete losloopgebied voor honden?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen