Aanbieding

Amalia en hondje Mambo

Na Luna, Nala en Skipper brengt nu ook de vrolijke Mambo leven in de paleisgangen

© Koninklijkhuis / Instagram

Boek Amalia onthult details over komst hondje: “Mambo is eigenlijk voor mama"

Door Faïrouz Ben Salah Journalist

Online sinds Bijgewerkt op

In het boek ‘Amalia’ vertelt de bijna 18 jarige kroonprinses openhartig over de rol die Toy Poedel Mambo speelt in het leven van haar moeder.

Schrijfster en Cabaretier Claudia de Brey vroeg de kroonprinses de hemd van het lijf. Zo krijgt de lezer een bijzonder inkijkje in het leven van de dochter van koning Willem- Alexander en Koningin Maxima.

Stil in de paleisgangen

Uitgebreid gaat de prinses in op haar gap-year en wat honden voor de koninklijke familie betekenen.

“We hebben de labradors natuurlijk al, maar deze is nieuw” vertelde Amalia aan Claudia de Brey met in haar armen de guitige Toy Poedel, het vierde hondje van het koninklijk gezin. Na Luna, Nala en Skipper brengt nu ook de vrolijke Mambo leven in de paleisgangen.

Wat gezelligheid kan het koninklijk gezin vermoedelijk goed gebruiken. Want sinds prinses Alexia in Wales studeert en Amalia zich naar verluidt in Amerika vermaakt is het akelig stil in huize Oranje.

Maxima knipperde drie keer met haar ogen en twee van haar dochters waren uitgevlogen. "Vreselijk", vertelde Máxima tegen Nouveau : "...maar dat is de rol van ouders: koesteren en dan loslaten, zodat ze hun eigen leven kunnen oppakken. Ik ga ze enorm missen."

Alles over het ras: de Poedel

Hond tegen empty-nest syndroom

Om de koningin te helpen met het gemis om te gaan bedacht de koninklijke familie, echte hondengekken, een passende oplossing."Mambo is eigenlijk voor mama, omdat Alexia en ik het huis uit gaan.” Vertrouwde Alexia toe aan Claudia de Brey.

Rond dierendag besteedde alle media aandacht aan het nieuwste lid van het koninklijk gezin. Het koninklijk gezin maakte het nieuws bekend op de eigen Instapagina”Vandaag is het Dierendag! Maak kennis met Mambo, het nieuwste lid van het Koninklijk gezin!” 

Na drie labradors is de hondenfamilie van de Oranjes nu uitgebreid met een net zo schattige Toy Poedel.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen